СП021 - Сет од 14 акрилни броеви

СП021 - Сет од 14 акрилни броеви

Сет од 14 броја од 0 до 9 изработен од разнобоен
јасен акрил од 3 мм. Комплетот вклучува два стила на
броевите 4 и 7, со дополнителни 1 и 0. Тие се идеални
за употреба на светлосен панел за поттикнување на
препознавање на броеви. Броевите имаат дупка од 2,5
мм на горната точка на рамнотежа за да можат да се
навртуваат или да се закачат на огласна табла. Боите се
розова, жолта, зелена, тиркизна и виолетова.

Шифра: СП021 - 11919
===========================
Цена: 0 ден