Производи - сензорна соба

Подреди по  
PVD001-Темно засолниште - мало

PVD001-Темно засолниште - мало

Темното засолниште е едноставно за склопување и лесно за складирање. Создава затворен простор што им помага на децата да се чувствуваат безбедни и безгрижни.

0 ден
RB002 - Лед базен

RB002 - Лед базен

Мекиот базен е направен од иверица, покриена со пена и слој од ПВЦ. На сите четири страни се вградени по 1 копче за интерактивност. Копчињата му овозможуваат на корисникот да ја смени бојата на LED светлата, кои се поставени на основата на базенот. М...

0 ден
RB010 - Мек сув базен

RB010 - Мек сув базен

Мекиот сув базен се состои од четири меки страни и база. Секоја страна е изработена од 15 см дебела пена, која е покриена со ПВЦ ткаенина.

0 ден
RB011 - Транспарентни топки за во сув базен

RB011 - Транспарентни топки за во сув базен

Транспарентните топки за базен се изработени од квалитетна пластика.

0 ден
RB012-Разнобојни топки за во сув базен

RB012-Разнобојни топки за во сув базен

​азнобојните топчиња за базен се изработени од квалитетна пластика. Комбинација од 4 различни бои.

0 ден
RC030 - Акрилни форми за лед маса

RC030 - Акрилни форми за лед маса

Разнобојни и провидни акрилни форми на животни од сафари. Сет од 6 парчиња.

0 ден
RC031 - Акрилни форми за лед маса

RC031 - Акрилни форми за лед маса

Разнобојни и провидни акрилни форми на животни од диносауруси

0 ден
RC032 - Акрилни форми за лед маса

RC032 - Акрилни форми за лед маса

азнобојни и провидни акрилни форми на животни од морскиот свет.

0 ден