Производи - предучилишни средства

Подреди по  
10659 - Живеалиште за мравки

10659 - Живеалиште за мравки

Живеалиштето за мравки е изработено од пластика, исполнето со гел...

2.950 ден
1544 - Дрвена коцка сортир

1544 - Дрвена коцка сортир

Дрвена коцка сортир со дрвено чеканче и со отвори за вметнување на најразлични форми во различни бои

800 ден
1555 - Дрвена игра со форми за редење

1555 - Дрвена игра со форми за редење

Дрвениот сет содржи дрвен сталак со 5 вертикални стапчиња и најразлични форми, во различни бои...

425 ден
1563 - Дрвена игра - сложувалка

1563 - Дрвена игра - сложувалка

Дрвен сталак со 3 вертикални стапчиња на кои се редат форми од поголемо кон помало.

950 ден
1570 - Дрвена вертикална сметалка

1570 - Дрвена вертикална сметалка

Дрвена вертикална сметалка за редење на коцкичките од 1 до 10.

950 ден
1572 - Танграм

1572 - Танграм

Дрвен таграм, со најразлични форми во различни бои.

385 ден
1573 - Игра за балансирање

1573 - Игра за балансирање

Фигури - мајмунчиња за балансирање, во различни бои.

686 ден
1574 - Дрвена игра со картички

1574 - Дрвена игра со картички

Дрвена вертикална табличка со крукчиња во 4 бои и дрвени картички според кои се редат крукчињата по боја.

825 ден
1575 - Сет за поврзување 3

1575 - Сет за поврзување 3

Сет од разнобојни пластични алки во различни форми, кои можата да се поврзуваат по боја...

650 ден