Производи - училишни средства

Подреди по  
10659 - Живеалиште за мравки

10659 - Живеалиште за мравки

Живеалиштето за мравки е изработено од пластика, исполнето со гел...

2.950 ден
1570 - Дрвена вертикална сметалка

1570 - Дрвена вертикална сметалка

Дрвена вертикална сметалка за редење на коцкичките од 1 до 10.

950 ден
5409 - Дрвена сметалка

5409 - Дрвена сметалка

Дрвена сметалка со топчиња во различни бои.

1.050 ден
АП001 - Правилни глаголи

АП001 - Правилни глаголи

Претставени се примери на правилни глаголи и нивните форми во сите три времиња.

940 ден
АП002 - Неправилни глаголи

АП002 - Неправилни глаголи

Претставени се примери на неправилни глаголи и нивните форми во сите три времиња.

940 ден
АП003 - Глаголски времиња

АП003 - Глаголски времиња

Претставени се глаголските времиња.

940 ден
АП004 - Мерки

АП004 - Мерки

Претставени се зборови кои ги означуваат мерките и соодветни примери.

940 ден
АП005 - Придавки, предлози, глаголи

АП005 - Придавки, предлози, глаголи

Претставени се примери на придавки, предлози и глаголи и нивна примена.

940 ден
АП006 - Директен и индиректен говор

АП006 - Директен и индиректен говор

Претставени се примери на директен и индиректен говор.

940 ден