ФА016 - Мек сув базен

ФА016 - Мек сув базен

Димензии: Должина 200 см Ширина 200 см Висина 50 см
==========================
Опис: 

Базенот за топки направен е од сунѓер покриен
со ПВЦ кој не апсорбира течност и се одржува само
со бришење со влажна крпа. Овој детски базен за
топки и игри е поврзан со комбинирање на аголни и
прави делови како комбинација од 4 и 6 делови кои се
поврзани едни со други со велкро ленти. Овој базен за
деца е висок 50 см, а должината и ширината зависат од
начинот на поставување на неговите делови.
* Топките не се влкучени со базенот.   

Употреба на производот:
===========================
Базенот е лесен и пријатен на допир, и ќе биде од непроценливо значење во терапијата со сензорна интеграција.
Помага да се поттикне движењето и тактилната свест
Освен за  развој на моторни вештини, базен може да се користи за широк спектар на активности, вклучително и препознавање на боја и форма, разбирање на причините и последиците и вештини за следење и префрлување, како и социјална интеракција и релаксација. Со додавање на различни предмети може да обезбедите различни сензорни искуства. Овој разноврсен базен е одличен додаток во секоја сензорна просторија.

Шифра: ФА016
===========================                                                                                   
 
Цена: 0 ден