Интерактивна табла 96''
Интерактивна табла 96''
Интерактивна табла 96''

Интерактивна табла 96''

Димензии: 2135mm x 1180mm 
Тежина: 13 кг.
==========================

Големина: 96” 2135 mm x 1180 mm
Големина на работна површина: 94” 2085 mm x 1120
Пропорција на екран: 16:9
Слој на работна површина: Керамички со можност за пишување со маркер за бела табла
Кратенки на работна површина: На двете страни
Материјал на рамка: Алуминиум
Начин на поврзвање: USB (Plug and play)
Прецизност: Помалку од (<) 2mm
Начини на допир: Прст, пенкало за презентација
Вид на допир: Мултитач минимум 6 корисници (зумирање, ротирање)
Подршка за оперативни системи: Windows, Linux
Софтвер: Мултифункционален софтвер на Македонски, Албански и Турски јазик со препознавање ракопис, компактибилни формати Microsoft office word, Excel, Powerpoint, софтвер за предучилишна возраст на македонски и албански јазик
Додатоци: USB Кабел 5м, 2 пенкала за презентација, телескопско пенкало за презентација, упатство за користење на Македоски и Албански јазик, CD со софтвер, држачи за на ѕид
Обука: Обука на наставен кадар од сертифицирано лице, уверение за присутните
Гаранција: 2 години


Употреба на производот: За презентација
===========================

Интерактивна табла која може да се користи во градинки, основни и средни училишта, високообразовни институции како и во сали за состаноци и конференциски сали.

Шифра: 
===========================
Цена: 0 ден