Производи - политички карти

Подреди по  
Г002 - Република Македонија стопанска карта

Г002 - Република Македонија стопанска карта

Земјоделство, сточарство, индустрија, населени места, хидрографија, патна мрежа итн.

1.901 ден
Г003 - Република Македонија административна поделба

Г003 - Република Македонија административна поделба

За користење на оваа карта не се потребни претходни знаења од географија па можат да ја користат и оние кои имаат потреба за продлабочување на своите скромни познавања од географијата а секако и за хобисти.

3.000 ден
Г004 - Република Македонија патна карта

Г004 - Република Македонија патна карта

На патната карта Македонија е претставена целата патна и железничка мрежа, почнувајќи од автопатите, магистралните, регионалните па се до локалните модернизирани и немодернизирани патишта, кои можат да ве доведат до било која сакана дестинација.

3.000 ден
Г009 - Балкан политичка карта

Г009 - Балкан политичка карта

На картата со соодветни симболи и топоними се обележани поголемите населени места, реки, езера, мориња, острови, заливи, патишта…Таа ги содржи сите држави, обоени со различна боја, со дефинирани копнени и водени граници и главни градови.

1.901 ден
Г010 - Балкан патна карта

Г010 - Балкан патна карта

На патната карта Балкан е претставена целата патна и железничка мрежа, почнувајќи од автопатите, магистралните, регионалните па се до локалните патишта, кои можат да ве доведат до било која сакана дестинација.

3.000 ден
Г012 - Европа политичка карта

Г012 - Европа политичка карта

На картата со соодветни симболи и топоними се обележани поголемите населени места, реки, езера, мориња, океани, острови, заливи, патишта…Таа ги содржи сите држави, обоени со различна боја, со дефинирани копнени и водени граници и главни градови.

1.901 ден
Г014 - Европа патна карта

Г014 - Европа патна карта

На патната карта Европа е претставена целата патна мрежа, почнувајќи од автопатите, магистралните, регионалните па се до локалните патишта, кои можат да ве доведат до било која сакана дестинација.

3.000 ден
Г023 - Африка политичка карта

Г023 - Африка политичка карта

На картата со соодветни симболи и топоними се обележани поголемите населени места, реки, езера, мориња, океани, острови, заливи, патишта…Таа ги содржи сите држави, обоени со различна боја, со дефинирани копнени и водени граници и главни градови.

1.901 ден
Г026 - Азија политичка карта

Г026 - Азија политичка карта

На картата со соодветни симболи и топоними се обележани поголемите населени места, реки, езера, мориња, океани, острови, заливи,…Таа ги содржи сите држави, обоени различно, со дефинирани копнени и водени граници и главни градови.

1.901 ден