1575 - Сет за поврзување 3

1575 - Сет за поврзување 3

Димензии: 24*15*14 см
Тежина: 0,4 кг.
==========================

Сет од разнобојни  пластични алки во различни форми, кои можат да се поврзуваат по боја, да се прават низи по претходно даден распоред на боите и слични активности. Пакувањето содржи 290 парчиња.
Спакувани во пластична кутија, со капак и рачка.
Бренд Eskolorio.

Употреба на производот:
===========================

За развој на фината моторика, визуелна перцепција, координација око - рака,  логичко - математичките вештини, креативност.

Шифра: 1575
===========================
Цена: 650 ден