Г005 - МПЦ поважни цркви и манастири во Р.Македонија

Г005 - МПЦ поважни цркви и манастири во Р.Македонија

Тип: физичко - географска карта
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2019
Димензии: 140х100 см
Размер: 1:200 000
Изработка: Печатена на 135 g/m2 конздрук. Пластифицирана и врамена со лајсни. Спакована во заштитна картонска кутија.
Јазик: Македонски/латиница
==========================

Опис:
Поважни цркви и манастири со индекс за лоцирање, епархии со нивните граници, патна мрежа, населени места итн.

Употреба на производот:
===========================
Нагледно средство по предметот географија, при изучување на материјалот по географија во основните и средните училишта.

Шифра: Г005
===========================
Цена: 3.000 ден