И009 - Ширење на Македонското Кралство 359-334 ст.е.

И009 - Ширење на Македонското Кралство 359-334 ст.е.

Период: Стар век
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2019
Димензии: 140x100 см
Размер: 1:800 000
Изработка: Печатена на 135 g/m2 конздрук. Пластифицирана и врамена со лајсни. Спакована во заштитна картонска кутија.
==========================

Опис:
Претставено е ширењето на Македонското Кралство во период од 359-334 година ст.е.

Употреба на производот:
===========================
Нагледно средство по предметот историја, при изучување на материјалот по историја во основните и средните училишта.

Шифра: И009
===========================
Цена: 3.600 ден