Х009 - Стаклена чаша

Х009 - Стаклена чаша

Димензии: Висина Л 9 см; Пречник  Ф 7,5 см
==========================

Стаклена чаша, служи за течности и има ознаки за волумен 250мл.

Употреба на производот: За хемиски експерименти
===========================

Нагледно средство по предметот хемија 

Шифра: Х009
===========================
Цена: 350 ден