Х006 - Шпиритусна ламба
Х006 - Шпиритусна ламба
Х006 - Шпиритусна ламба

Х006 - Шпиритусна ламба

Димензии: Висина Л 10 см; Пречник  Ф 8 см
==========================

Шпиритусна ламба, изработена од стакло или метал.

Употреба на производот: За хемиски експерименти
===========================

Нагледно средство по предметот хемија 

Шифра: Х006
===========================
Цена: 1.600 ден