Х005 - Инка

Х005 - Инка

Димензии: Висина Л 14 см; Пречник  Ф 8 см
==========================

Инка изработена од стакло, за прецизно внесување течности.

Употреба на производот: За хемиски експерименти
===========================

Нагледно средство по предметот хемија 

Шифра: Х005
===========================
Цена: 300 ден