Х004 - Споени садови

Х004 - Споени садови

Димензии: 17х17х10 см
==========================

Апаратура од 4 споени садови, изработени од стакло.

Употреба на производот: За хемиски експерименти

===========================

Нагледно средство по предметот хемија 

Шифра: Х004
===========================
Цена: 2.100 ден