Х003 - Бирета

Х003 - Бирета

Димензии: должина 11 см, 10мл
==========================

Стаклена обележана цевка со чеп на долната страна на која е обележана скала до 100мл.

Употреба на производот: За хемиски експерименти

===========================

Нагледно средство по предметот хемија 

Шифра: Х003
===========================
Цена: 1.700 ден