МУ010 - Ѕвончиња со рачка

МУ010 - Ѕвончиња со рачка

Димензии:  должина 20 см, Ф 7 см
==========================

Музички инструмент на кој има прикачено 9 ѕвончиња. Изработен од дрво.

Употреба на производот:
===========================

Музички инструмент по предметот музичко. 

Шифра: МУ010
===========================
Цена: 850 ден