МУ009 - Ѕвончиња

МУ009 - Ѕвончиња

Димензии:  Ф 7 см
==========================

Музички инструмент на кој има прикачено 10 ѕвончиња. Изработен од пластика.

Употреба на производот:
===========================

Музички инструмент по предметот музичко. 

Шифра: МУ009
===========================
Цена: 480 ден