МУ005 - Чинели пар
МУ005 - Чинели пар
МУ005 - Чинели пар

МУ005 - Чинели пар

Димензии: ф 15 см.
==========================

Музички инструменти одат во пар во облик на чинија, Изработени од метал, со врвка за држење.

Употреба на производот:
===========================

Музички инструмент, се користи по предметот музичко. 

Шифра: МУ005
===========================
Цена: 1.399 ден