МУ004 - Кастањети пар

МУ004 - Кастањети пар

Димензии: ф 5,5 см.
==========================

Музички инструменти одат во пар изработени од пластика во кружна форма, погодни за држење во рака, двете кастањети се поврзани со врвка.

Употреба на производот:
===========================

Музички инструмент, се користи по предметот музичко. 

Шифра: МУ004
===========================
Цена: 450 ден