МУ003 - Тропалки маракас пар

МУ003 - Тропалки маракас пар

Димензии: должина 20 см.
==========================

Музички инструменти одат во пар. Во горниот дел на инструментот има проширување во кое се наоѓаат ситни делчиња кои го даваат специфичниот шум кој излегува од маракас тропалките.

Употреба на производот:
===========================

Музички инструмент, се користи по предметот музичко. 

Шифра: МУ003
===========================
Цена: 850 ден