МУ002 - Дајре
МУ002 - Дајре
МУ002 - Дајре

МУ002 - Дајре

Димензии: Ф 17 см.
==========================

Музички инструмент со кружна форма, со дрвен обрач. По должина на обрачот има 4 отвори во кои се вметнати метални плочки.

Употреба на производот:
===========================

Музички инструмент, по предметот музичко. 

Шифра: МУ002
===========================
Цена: 1.500 ден