ДП009 - Домино со бубамари

ДП009 - Домино со бубамари

Игра домино Буба Мара 28 парчиња спакувани
во дрвена кутија направена од медијапан.
Еколошки нетоксично, изработено од дрво.
Големина: 19х13х2,6 см.
За деца над 3 години.

Шифра: ДП009 - 11216
===========================
Цена: 0 ден