ДП007 - Архитектурен сет виножито

ДП007 - Архитектурен сет виножито

Живописен сет од разнобојни 24 геометриски форми (квадрат, правоаголник, триаголник и полукруг) изработени од буково дрво. Наменет за формирање 3Д форми. Димензии: висина на сетот - триаголник 148мм, сет - квадрат 148 мм, сет - правоаголник 148 мм, сет - полукруг 73 мм, дебелина на ѕидот 8 мм. 

Шифра: ДП007 - 12775
===========================
Цена: 0 ден