ДП005 - Интерактивна маса

ДП005 - Интерактивна маса

Интерактивна маса доволно голема за неколку
деца да играат заедно. Содржи повеќе функции:
ролеркостер од разнобојни жици со дрвени монистра;
подвижни блокови (земјоделец, трактор и 3 животни) на
патека; вртење брзини и ветерница. Ногарите на масата
се изработени од цврсто буково дрво со сигурна врска
со врвот на масата. Димензии: 60 x 81 см.

Шифра: ДП005- 6029
===========================
Цена: 0 ден