ДП003 - Модел цело дропки

ДП003 - Модел цело дропки

Комплет содржи 51парче (1/1, 1/2, 1/3, 1/4, 1/5,
1/6, 1/8, 1/10, 1/12.) Практичен начин за разбирање на
дропки. Идеален материјал за самостојно работење.
Ги поддржува следниве области на учење:
Математики - дел и проценти.
Комуникација и јазик - расудување.
Математика - број.
Изработени од пластика спакувани во пластична кутија. Димензии: ф 20 см.

Шифра: ДП063, О004 - 7767
===========================
Цена: 0 ден