ДП002 - Сет од 4 полутопки со коцки

ДП002 - Сет од 4 полутопки со коцки

Сет од 4 полутопки со коцки. Секоја хемисфера
содржи 2 коцки со број (1-6) и коцка за собирање и
одземање (+ и -). Се користи за собирање и одземање.

Шифра: ДП063 - 11384
===========================
Цена: 0 ден