ДП001 - Демонстративен часовник

ДП001 - Демонстративен часовник

Овој јасно дефиниран часовник од 41 см е 
совршен за демонстрации во училница.
На задниот дел на часовникот има 4 силни магнети,
така што овој часовник може да се стави на која било
магнетна табла.

Шифра: ДП001 - 12998
===========================
Цена: 0 ден