МУ007 - Тик тон дрвен

МУ007 - Тик тон дрвен

Димензии: должина 20 см, ф 4 см.
==========================

Музички инструменти изработен од дрво со две цилиндрични туби. 

Употреба на производот:
===========================

Музички инструмент, се користи по предметот музичко. 

Шифра: МУ006
===========================
Цена: 850 ден