МУП002 - Музички жичани инструменти

МУП002 - Музички жичани инструменти

Димензии: 70x100 см
==========================

На постерот се поставени жичаните инструменти.

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по предметот Музичкo. Постерот може да се користи и во основно училиште и во средно училиште.

Шифра: МУП002
===========================
Цена: 995 ден