СП072 - Постер Одбојка

СП072 - Постер Одбојка

Димензии: 70x100 см
==========================

Едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана. Прицврстена со пластични лајсни. 

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по предметот физичко. Моделот може да го користат и во основно училиште и во средно училиште.
Цена: 940 ден