СП069 - Постер Атлетика

СП069 - Постер Атлетика

Димензии: 70x100 см
==========================

Атлетиката е една од најраспронетите спортски гранки., едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана. Прицврстена со пластични лајсни. 

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по предметот физичко. Моделот може да го користат и во основно училиште и во средно училиште.
 
Цена: 940 ден