RF013 - Сензорен таван

RF013 - Сензорен таван

Димензии: Должина 60см Ширина 60см
==========================
Опис: 

Сетот се состои од 16 плочки (секоја со димензии  60х60 см). Плочките се со темна боја, прекриени со волнена ткаенина испреплетана со оптички влакна.
Сетот вклучува извор на светлина со далечински управувач (15 различни режими).                                                                   

Употреба на производот:
===========================
Комплет плочки дизајнирани за релаксација и визуелна стимулација

Шифра: RF013
===========================
Цена: 0 ден