ИУ001 - Интерактивен панел 65"
ИУ001 - Интерактивен панел 65"
ИУ001 - Интерактивен панел 65"
ИУ001 - Интерактивен панел 65"
ИУ001 - Интерактивен панел 65"
ИУ001 - Интерактивен панел 65"
ИУ001 - Интерактивен панел 65"
ИУ001 - Интерактивен панел 65"

ИУ001 - Интерактивен панел 65"

Димензии:1511.6х87.8х919.7мм
Тежина: 36 кг.
==========================
Големина на дисплеј:  65”
Позадинско светло: D-LED
Резолуција:  3840x2160(Pixels, RGB)
Контраст: 1200:1(typ.)
Време на реакција: 6ms
Фреквенција на екран: 60Hz
Агол на гледање: 178°(H) / 178°(V)
Животен век на дисплеј: 50.000h
Боја на дисплеј:  1.07B(10bit)
Технологија на екран: Zero Bonding (без празен простор)
Процесор: Quad Core  A55 1.9 GHz
Графичка карта: MaliG52MP2
Рам меморија: 4GB DDR4
Ром меморија: 32GB
Оперативен систем: Android 11.0
Звучници: 2x15W
Блутут: Вграден 5.0 2.4HZ
Влезни порти: 3xHDMI, 1xVGA IN,  Слот за компјутер(OPS), 1xLAN, 3xPublic USB, 2xTouch USB, 1xPC-Audio IN, 1xRS232, 1xType-C, 1xSD Card Slot, 1xDP
Излезни порти: 1xHDMI, 1xAV, 1xS/PDIF, 1xAudio Out
Сензори за допир: Infrared, 20 точки на допир одеднаш (зумирање, ротирање)
Заштита на дисплеј: 4mm стакло
Додатоци: 1xДалечински управувач, 2xПенкала за допир, Кабел за напојување 1m, USB кабел 1m, HDMI кабел 1m, упатство за употреба, гарантен лист, држач за на ѕид
Софтвер: Мултифункционален софтвер на Македонски, Албански , Турски, Српски и уште 20 други јазици со препознавање ракопис, компактибилни формати Microsoft office word, Excel, Powerpoint, софтвер за предучилишна возраст на македонски и албански јазик, Софтвер за бежично поврзување на компјутер, софтвер за споделување на екран со телефон и таблет(Miracast, Transcreen)
Обука: Обука на наставен кадар од сертифицирано лице, сертификат за присутните
Гаранција: 1 година.


===========================

Интерактивен панел кој може да се користи во градинки, основни и средни училишта, високообразовни институции како и во сали за состаноци и конференциски сали.


===========================
Цена: 0 ден