БМ002 - Скелет 85 см

БМ002 - Скелет 85 см

Димензии: 85x20x135 см
==========================

Модел на скелет на човек 85 см, прицврстен за метален држач со пластична основа. Изработен од пластика.
Намалена верзија на човечкиот скелет.

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по предметот биологија. Моделот може да го користат и во основно училиште и во средно медицинско училиште, за проучување на изгледот на скелетот и коските. 

Шифра: БМ002
===========================
Цена: 10.200 ден