БМ007 - Череп на возрасен човек
БМ007 - Череп на возрасен човек
БМ007 - Череп на возрасен човек
БМ007 - Череп на возрасен човек

БМ007 - Череп на возрасен човек

Димензии: 22x11x15 см
==========================

Модел на череп на возрасен човек во реална големина и изглед. Составен од два дела. Изработен од пластика.


Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по предметот биологија. Моделот може да го користат и во основно училиште и во средно медицинско училиште. 

Шифра: БМ007
===========================
Цена: 6.499 ден