БМ016 - Вилица со заби и непца

БМ016 - Вилица со заби и непца

Димензии: 12x13x13 см
==========================

Модел на вилица со заби и непце. Вилицата се отвора и затвара за подобар визуелен приказ. Изработен од пластика. Со нагледното средство оди и четка за заби.

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по предметот биологија. Помага при изучување на вилицата и забите, и начинот на правилно оддржување на хигиената на забите.


Шифра: БМ016
===========================
Цена: 4.200 ден