1574 - Дрвена игра со картички

1574 - Дрвена игра со картички

Димензии: 25*16*3 см
Тежина: 0,4 кг.
==========================

Дрвена вертикална табличка со крукчиња во 4 бои и дрвени картички според кои се редат крукчињата по боја. Сетот има 18 картички со најразлични комбинации.

Употреба на производот:
===========================

За развој на фината моторика,координација око - рака, логичкото размислување, визуелна перцепција, како и за истражување, стекнување на искуства и збогатувања на знаењата. 

Шифра: 1574
===========================
Цена: 825 ден