1573 - Игра за балансирање

1573 - Игра за балансирање

Димензии: 28*26,5*2,5 см
Тежина: 0,3 кг.
==========================

Фигури  - мајмунчиња за балансирање, во различни бои. Спакувани во кутија.

Употреба на производот:
===========================

За развој на фината моторика,координација око - рака, визуелна перцепција.
Шифра: 1573
===========================
Цена: 686 ден