1555 - Дрвена игра со форми за редење

1555 - Дрвена игра со форми за редење

Димензии: 20*20*10см
Тежина: 0,300 кг.
==========================

Дрвениот сет содржи дрвен сталак со 5 вертикални стапчиња и најразлични форми, во различни бои. Секоја форма има отвори и треба да се намести на соодветното место на дрвениот сталак.

Употреба на производот:
===========================

За развој на фината моторика, визуелната перцепција, координација око - рака, логичко - математички вештини.

Шифра: 1555
===========================
Цена: 0 ден