10659 - Живеалиште за мравки
10659 - Живеалиште за мравки
10659 - Живеалиште за мравки

10659 - Живеалиште за мравки

Димензии: 11*11*10 см
==========================

Живеалиштето за мравки е изработено од пластика, исполнето со гел во кој мравките копаат каналчиња, а децата ги набљудуваат нивните движења. Има отвори за вода и каналчиња по кои можат мравките да се движат.

Употреба на производот:
===========================

За социјално - емоционален развој, стекнување на искуства и збогатувања на знаењата. 

Шифра: 10659
===========================
Цена: 2.950 ден