1544 - Дрвена коцка сортир

1544 - Дрвена коцка сортир

Димензии: 15*15*13 см
Тежина: 0,3 кг.
==========================

Дрвена коцка сортир со дрвено чеканче и со отвори за вметнување на најразлични форми во различни бои. 
Употреба на производот:
===========================

За развој на фината моторика,координација око - рака, логичкото размислување, визуелна перцепција, како и за истражување, стекнување на искуства и збогатувања на знаењата. 

Шифра: 1544
===========================
Цена: 800 ден