1563 - Дрвена игра - сложувалка

1563 - Дрвена игра - сложувалка

Димензии: 28*21,5*9 см
Тежина: 0,3 кг.
==========================

Дрвен сталак со 3 вертикални стапчиња на кои се редат/сложуваат форми од поголемо кон помало. Формите се во различни големини и бои и можат да се редат по боја, по големина, да се бројат и сл.

Употреба на производот:
===========================

За развој на фината моторика, логичко - математичките вештини, визуелна перцепција, координација око - рака.

Шифра: 1563
===========================
Цена: 0 ден