ОП061 - Обележана крстосница

ОП061 - Обележана крстосница

Димензии: 70x100 см
==========================

Крстосница. Едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана. Прицврстена со пластични лајсни. На сликата е дадена обележана крстосница со сообраќај и сообраќајните знаци.

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по одделенска настава. Моделот може да го користат во основно училиште и во предучилишни установи.

Шифра: ОП061
===========================
Цена: 995 ден