АП004 - Мерки

АП004 - Мерки

Димензии: 70x100 см
==========================

Претставени се зборови кои ги означуваат мерките и соодветни примери.

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по предметот Англиски. Моделот може да го користат и во основно училиште и во средно училиште.

Шифра: АП004
===========================
Цена: 995 ден