ИУ009 - ЛЦД проектор за кратка проекција
ИУ009 - ЛЦД проектор за кратка проекција
ИУ009 - ЛЦД проектор за кратка проекција

ИУ009 - ЛЦД проектор за кратка проекција

Димензии: 327.4mm x 136.7mm x 238.8mm
Тежина: 2,6 кг.
==========================
Технологија на проекција: DLP Jaчина на светлина: 3600 лумени
Сооднос на контраст: 20000:1.
Растојание на проекција: 0.63:1  80” на 1метар
Пропорција на проекција: 4:3, 16:9
Стандардна резолуција: XGA (1024 x 768 Пиксели)
Работни саати на лампа: (Нормално) 5000H/(Еко) 10000H,
Начини на проекција: Проекција од напред, проекција од позади, проекција од биро и проекција на држач Корекција на трапез: ± 40 °
Влезни порти: 2xHDMI, 2xVGA, 1x3.5Audio,S-video
Излезни порти: 1xVGA(Dsub-15pins), 1x3.5mm Audio
Контролна порта: 1xmini-USB, 1xRS-232.
Звучник јачина 2W
Потрошувачка: 310W (Максимум)
Додатоци: Кабел за напојување, VGA кабел, далечински управувач со батерии,
Гаранција : 2 година, на лампа 6 месеци или 1000 работни саати.
===========================


Шифра:3671
===========================
Цена: 0 ден