ИУ008 - ЛЦД проектор

ИУ008 - ЛЦД проектор

Димензии: 316x244x108mm
Тежина: 3 кг.
==========================

Проектор карактеристики:
Tехнологија на проекција: DLP;
Jaчина на светлина: 4000 лумени;
Сооднос на контраст: 20000:1;
Растојание на проекција: 1.96:1 – 2.15:1;
Пропорција на проекција: 4:3, 16:9;
Стандардна резолуција: 800x600 пиксели;  
Работни саати на лампа: (Светло)5000H / (Еко)15000H.
3D Технологија: 3D Подготвено
Начини на проекција: Корекција на трапез: ± 40 °
Влезни порти: 1xHDMI, 1xVGA, 1x3.5Audio, 1xComposite video
Излезни порти: 1xUSB-A Power 1A, 1x3.5mm Audio
Гласност на работа максимум: 35 db.
Звучник: 3W
Додатоци: Кабел за напојување, VGA кабел, далечински управувач со батерии, упатство за употреба.  
Гаранција: 1 година, на лампа 6 месеци или 1000 работни саати.
===========================


Шифра: 7712
===========================
Цена: 0 ден