ФП077 - Рефракција на светлината низ призма

ФП077 - Рефракција на светлината низ призма

Димензии: 70x100 см
==========================

Приказ на прекршување на светлината која поминува низ призма, едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана. Прицврстена со пластични лајсни. 

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по предметот физика. Моделот може да го користат и во основно училиште и во средно училиште.

Шифра: ФП077
===========================
Цена: 995 ден