ФП073 - Електрично коло

ФП073 - Електрично коло

Димензии: 70x100 см
==========================

Приказ на електрично коло, едукативна слика во колор печат на хартија 150г/м2, двострано пластифицирана. Прицврстена со пластични лајсни. 

Употреба на производот:
===========================

Нагледно средство по предметот физика. Моделот може да го користат и во основно училиште и во средно училиште.

Шифра: ФП073
===========================
Цена: 995 ден