И034 - Европа 18 век

И034 - Европа 18 век

Период: Нов век
Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2019
Димензии: 140x100 см
Размер: 1: 5 000 000
Изработка: Печатена на 135 g/m2 конздрук. Пластифицирана и врамена со лајсни. Спакована во заштитна картонска кутија.
==========================

Опис:
На картата се прикажани државите на Европа во 18 век.  Консултанти на картата се: д-р Далибор Јовановски, д-р Ванчо Ѓорѓиев, професори на Филозофски Факултет, а како соработник: дипл. проф. по историја Димитар Чоковски.

Употреба на производот:
===========================
Нагледно средство по предметот историја, при изучување на материјалот по историја во основните и средните училишта.

Шифра: И034
===========================
Цена: 2.700 ден