Г063 - Компас пластичен голем

Г063 - Компас пластичен голем

Тип: модел за демонстрација
Димензии: дијаметар 10см
==========================

Опис:
Служи за одредување на страните на светот. Направен е од пластика.

Употреба на производот:
===========================
Нагледно средство по предметот географија, при изучување на материјалот по географија во основните и средните училишта.

Шифра: Г063
===========================
Цена: 450 ден